I Dont know what to choose!

Okej, so heres the deal. Jag var i nacka forum igår och köpte kläder till Heddas student samt min skolaavslutning. Men jag vet inte vad jag ska välja så ni måste hjäpa mig! Vilken ska jag ha till Heddas student och vilken ska jag ha till skolaavslutningen?

Kandidat 1.




Kandidat 2.





Vilken ska jag ha till vilken?

Släkt fläckt...

Haaloj! Idag har det hänt mycket. Jag har varit hos mormor med släkten, köpt kläder till heddas student och till min skolavslutning och nu sitter jag här i pyjamas tillsammans med släkten igen och tittar på repris av Eurovision Songkontest.

Igår och i förrgår var jag på Hellen. Det var jätte kul :P

En av mina favoriter från igår:

Agnes-Nicole Winter

Hej! Sitter här och mumsar på Cheerios. Idag hade vi bara jätte slappa lektioner. Vi fick göra vad vi ville. Gå ut på rast, surfa på datan, spela spel ja You Name It.

Har hittat att Agnes-Nicole från Svenska Hollywood fruar har släppt en låt. Säger bara ett ord...haha :P

jfido

Hej, hej bloggen. Jag kunde inte blogga igår därför att jag var sjuk och orkade inte. Var tvungen att åka hem ifrån skolan och hade lite feber. Men idag mår jag bra. Sitter och tittar på förhäxad just nu.


Hej...

Hej, hej! Idag har jag varit Super trött. Hedda målar ju om sitt rum som ni vet så hon var tvungen att sova i mitt rum och vi låg uppe och snacka hela natten. Eller rättare sagt jag låg och snacka hela natten, hehe.

Idag har det väl inte hänt något jätte spännande. Vi slutade kvart i tre och nu är jag hemma och ska antagligen gå och hoppa.

Jag ska till ett ställe som heter Hällen på fredag och jag undrar om jag ska köpa en ny bikini. Någon som har sett någon snygg?


Målning

Idag har jag bara varit och målat i Heddas rum och just nu sitter jag och dricker te och myser.

Gammal pic

Bildbomb









Massa bilder fårn när jag var liten.

Nu är vi färdiga med det mesta angående mitt syrras rum. Ska nog fortsätta titta på Slumdog Miljonär (haha skojja med stavningen)
 

You Are The Only Exeption.

Just nu så hjälper jag till att måla om Heddas rum.

Lyssnar på den här låten...

Up To Date...

Oj! Har inte skrivit på två dagar nu men min data har chrashat så det blir min ursäkt.

Uppdatering:

I förgår var jag med Fillan och Ellis i mölnvik. Jag köpte en Vitamin Well! De är så goda.

Igår badade jag för andra gången det här året tillsammans med Tobbe, Johan och Emmi.

och idag så ska jag måla mitt rum turkost :P


...

Halloj! Idag har varit jätte skön! I skolan redigerade vi våra filmer och hade inte några jätte jobbiga lektioner. Vi fick t.o.m sluta tidigare.

 Efter det åkte jag, Coco och Emmi hem till emmi och åt mellis och vidare. Sen skulle dem åka och bada så jag följde med man åkte hem när de hade hoppat i för jag var tvungen att släppa ut Singha.



Gammal bild på Singha :P

Slipper matten!

Hej! Idag ska vi fortsätta att redigera filmerna, kommer bli så kul! Och det bästa är att jag slipper matten. Vi spelade in en film där jag spelade super mario :P Det blev as rooolig!

Ir så satt jag och Hedda och tittade på sånna där personer som ska bestiga Mount Everest på tv och jag försår värkligen inte varför man vill det. Jag menar det var en kille som det läckte ut lite hjärna ur genom näsan och en annan som hostade upp sin strupe! Ush :O



Vad tycker ni? är det värt det?

........?

Jaha, hej hej! Känner mig rätt så stolt som har skrivit här nu i två hela dagar :P

Idag har det väl inte hänt något specielt. Var i skolan som vanligt och vi fick reda på vad vi fick på nationella proven, haha. Jag hade fel på ett divition tal men det hade nästan alla fel på så jag och Emmy kom fram till att om alla hade fel på det så är det väl lärarna som lärt ut fel :P Eller vad tycker ni? Oh, juste ja vi fick redigera filmerna som vi hade gjort på IT-n också det var roligt.

Idag kommer inte mina föreldrar hem så jag och min kära stora syrra ska äta middag ensamma. Det blir säkert mysigt!



Det blir antagligen pasta :D Gott!

HOT! HOT! HOOOTT!!

Ush, är det bara jag som får värmeslag av det här vädret. Så fort jag kom hem bytte jag om till shorts men nej, det var inte nog så jag tog en glass också! :P

Sökte runt på internet igår och hittade de här senerna från Eclipse. Är så glad!





LÄngtar till den 30 juni :D

RSS 2.0