Middag

Haj, haj! Nu sitter jag och tittar på vänner. Hedda kom precis hem efter att ha skjusat mamma och pappa till en bal. Snart blire middag!



Gammal bild


Halloween

Vilken av följande borde Mix ha på Halloween?? Vi kör en röstning:



Den "Grymma(onda) tomten"



Den "Ädla prinssesan"



Eller "Häxhatten" ?


Ni väjer!

Höst/Vinter Mys













Borde antagligen sitta och plugga nu men orkar inte, är världens lataste..... :P

Cute vid.


Jag ser det snöar









När jag vaknade imorse och såg att det snöade blev jag först väldigt deprimerad men senare på dagen så blev jag helt kär i snön och tog massa bilder på vägen hem. Jessie typ mobbade mig för det, haha :D

Nu sitter jag och läser en bok jag fick av mamma tidigare idag och dricker te :P

Vakna!

Helluu! Idag har blivit en plugg morgon! När jag skulle gå och lägga mig igår kväll så kom jag på att vi hade världens jobbigaste science fiction- läxa. Fick typ panik så jag bestämde mig för att gå upp lite tidager och göra det så det har jag gjord! Sen orkade jag inte göra en jobbing mult läxa. Gjorde den typ 5 gånger och fick bar 59 sek.

<3

Jipiiee!! Är jätte glad för jag har precis fått reda på att jag och pappa ska åka till london på höstlovet vilket jag tycker ska bli jätte kul!!!! Tänker defenetift gå på prime mark då! Nu tittar jag på bones :D


Hea








lite bilder från idag :D

Hej hopp i lingon slott! Nu har jag precis tagit ett bad med bubbelskumm! Jag fick det av min stora syster i födelsedags present tillsammans med en bodylotion! Det luktar jätte gott! Kanel och vanilj.

vbhgk

Hej, hej! Sitter och tittar på Idol med mina bästa låtsas-släktingar, haha. Snart åker vi över till dem där vi möter upp våra föreldrar! Blir nog inte jätte sent eftersom att vi har skola imorgon (Witch Sucks) Men vi får vara lediga på mondag så det är skönt.






Skola

Hej ,Hej! Nu sitter jag och tittar på Vakkna Med The Voice. Har precis tagit en dusch for övrig. Annars är jag jätte trött! Hade massa jätte obehagliga mardrömmar och vaknade en gång varje halvtimmme. Nu blire skola.


:D:D:D

Helluu! Ni sitter jag och tittar på Tv. Borde egentligen plugga men orkar inte. Annars e jag glad, har precis fått reda på att en kompis ska vara med i en reklam film på Tv. TV,TV,TV jämt är det TV, haha snart kommer mamma hem.
Ska göra te nu :D

Ajajajaj

Hej, hej! Nu sitter jag och tittar på The Voice, all alone. Mamma är på tåget till Göteborg och pappa har redan gått till jobbet. Själv har jag ett mildt huvud-värk, aä täppt i näsan och mådde lite, lite illa förut men det var bara för att jag var trött.


Myys

Haluu! Nu sitter jag och tittar på Förhäxad, dricker te och myser under en filt. That I Like :D Idag fick vi sluta tidigare från skolan och efter det så åkte jag till mölnvik och tittade på mobiler.



Haha, fil bild på mig, jag vet :D

hidsfd

Hallå! Ni sitter jag och tittar på vakna med the voice och borstar tänderna. Sitter också och tänker på mammas jätte mysiga kashmir-kofta. Den är så himla mysig! Snart bilre skola.  :D


I Am Ledgend

Hej, Hej! Nu sitter jag och tittar på I Am Ledgend. Ingen mysig film direkt kan man säga. Idag har jag varit med Jasse och badat och snart går jag hem till henne igen.    



Sitter och mumsar Werthers orginal. Är så himla gott!


:D

Godmorgon sverige! Jag är suuuuuper glad!!!!! För vi frukosten så pratade vi om att åka till New York på sportlovet!!! Dt ärverkligen någonting jag velat åka till jätte länge!!!! JIPPPPIE!!!! Det är inte helt säkert än men gud var kul iaf. Snart ska jag gå över till Jasse :D Fär jag ska sova över där. Se Ya.


Tand

Hej! Nu är jag hemma igen efter skolan. Har ont i min tand för att bedövningen har släppt! :(


Frogy Jump


vdfs

Helluu! Har haft en lite blogg pause men det är över nu. Igår var jag i Nacka Forum med Cocco, Elli, Emmi och Sandra! Det var kul! Jag köpte de här:





Ska snart till Tandläkaren. Trodde jag skulle dit 10 i 8 men 10 i 9 så det är inte kul! Ska dra ut en tand....

RSS 2.0