Shopping Listan



LV STINA

Tonight Im A Fight Utill I See The Suddent Lights

Snart ska jag och min syrra åka in till stan. Hon ska ju ha student middag. Blir nice.  

Håller på att skriva på min bok nu.  

Puss

NICE SONG...




LV Song

Lalala....

Jasså, en annan vecka har gått. Och vad har man gjort, jo man har sovit och gått i skolan. Kult liv stina!

Imorgon börjar det hända lite iaf. Min stora syrra har nämligen studentskiva. Jag ska ha på mig en vit, rätt så lång söt tröja från H&M och spets leggings. Funderade på att ha en skin jacka också men då blev det lite för Bad Ass.

Der blir Fab!




En Ful Kollage gjord av mig, eller hur?




LV STINA

LOL...




LV STINA

Love Film..

Ush, jag mår inge bra. Jag har ont i huvudet, är snuvig, har ont i halsen och mår lite illa. Så jag var tvungen att åka hem från skolan igår och är hemma idag. Inte alls kul faktiskt :(

Tittar nu på min nya favorit film Percy Jackson: And the lightning thief. Den är så bra asså.

Familjen Anorlunda...

Nu sitter jag och väntar på att Familjen Anorlunda (en super mysig tv serie som går på kanal 4) ska börja. Funderar också på om man ska ta fram lite glass också. Mums!

LV Stina

Running...




Halloj! Har precis kommit hem från att springa med jessica. Jag hämtade upp henne vid tre och vi sprang lite hit och dit. Sen satte vi oss på en brygga och snackade, väldigt skönt faktiskt. Det enda jobbiga var att man hörde småbarnen på dagiset leka och snacka bakom oss. För vi satt typ 500 meter från ett dagis.



LV Stina

Slapp dagen...

Hej! Idag har blivit en så kallad slapp dag. Imorse sprang jag runt i mörtnäs och sedan satte jag mig ute och läste medans katten busade runt ute också. Sedan lunch och lite mera läsning och sen är jag här och bloggar, och så har min dag sett ut.
Funderar på om jag ska baka...


Bloggar lite mera sen


LV Stina

Melodifestivalen...

Eric Saade vann inte *snyft*. Nu är jag jätte ledsen! Fast han kom ju två, och Anna var rätt så bra också men Eric Saade var ju bäst, eller vad tycker ni?


Nu ska jag lägga mig och läsa en bok.



Bye, bye

Änglar och Demoner...

Hej! Sitter och tittar på änglar och demoner nu, med min söta stora syrra. Aprro på sött så har jag hittat en jätte söt pratande hund på youtube, eller pratande och pratande. Ähh titta på den så ser ni :P

 Här är den:




Tycker ni den är sötare en den hära??




Vilken vid. är sötast?


Lmao Stina

.....

Ha, sry för att inte ha skrivit på en dag, men har haft fullt upp. Igår tittade jag och Hedda på Percy Jackson: and the lightning thief. Eller mer känd som Percy Jackson: Och åsk viggen eller något sånt. Sen Sprang jag och Jessica tillsammans. Och har precis varit hos min farmor och ätit lunch, vilket var trevligt.

Ikväll är det melodifestivalen :P Det enda dåliga är att typ massa andra länder som t.ex Serbien ska få vara med och rösta också fast de inte bor i Sverige så då kan de ju rösta fram världens dåligaste låt. Tydligen har det slutat vara Sverige som får bestäma vilken låt de vill skicka och det gör mig JÄTTE arg!!!


Här har ni dagens Outfit:




Jeans Jacka: H&M
Tröja: Logg
Jeans Leggings: Lindex




Love Stina

Eclipse Trailern!!





Yippie!! <3



Love Stina

Nice Song...

Haha, ville visa er en grymt bra mixad låt. Hoppas ni tycker om den för den e grym!!




Love Stina

Outfit...

Min outfit idag ser ut så här:





Tröja: Gina Tricot

Jeansleggings: H&M

Linne: H&M




Love Stina

School...

Ush, snart är det skola. Är verkligen INTE sugen på att gå men måste såklart. Hoppas Jasmin är där idag, annars blir jag facktiskt lite sur.


Pic. av mig. Tagen nyss.



Love Stina

Dagens Smal Tips...

Te hjälper till att förbränna kallorier, fick reda på det av min syrra igår. Fast det är mest rött och grönt som fungerar och inte svart. To Bad att det är godast..


Love Stina


Sims...

Spelade precis Sims 3. Slutade eftersom den hackade upp sig hela tiden och två gubbar blev osynliga. Jag skojar inte, kan jag lova.



Love Stina

...

Har hittat en rolig video på youtube. Hoppas ni gillar den!



LOVE STINA

Wildfox <3
















LOVE STINA <3

RSS 2.0