....




Den här geten blir arg, hahah :P




Fortsätt att titta :P

Hallo!

Hej! Nu är jag hemma igen. Var framme vid stan kl.9 igår kväll. Nu sitter jag och tittar på Pretty little liars.



gammal bild

Skinnjacka



Jag vill verkligen ha en skinnjacka! Och kristen stewarts är jätte snygg! Den är från juicy couture.

På båten...

Hej! Snart så börjar jag blogga igen för fult! Jag har varit på båten i tre v. nu så det har varit lite svårt att blogga. Om messt 4 dagar är jag uppe och springande igen.

Sjukhus

Hallå! Imorrse så var jag tvungen att åka till nacka sjukhus. Jag hade en sticka som jag haft i foten i några veckor. Kanske fyra. Iaf, min fot blev infekterad och fick var och så. Jag fick t.o.m lite blodförgiftning. Det var inte så trevligt. Om ni tyckar att jag är dum i huvudet för att jag inte drog ut den så tror ni fel. Jag drog ut den men en lite flisa var kvar. Nu har jag på en alco-binda och måste äta pencelin 3 gånger per dag i 10 dagar. Ush tycker inte om sjukhus. Jag fick panik och började hyperventilera innnan ens doktorn hade kommit.


........

Hej. Ush, gud var jag är trött. Var inte redo att gå upp nyss men det blev så ljust i mitt rum. Idag så ska jag åka ring igen. Det blir kul :D


.....

Hallå! Har precis kommit hem från middag på en ö som heter Getfoten. På vägen dit och hem så åkte jag en sån där ring eller vad det nu heter efter moterbåten. Det var jätte kul! Och jag lyckades faktiskt med att inte ramla i. Är väldigt stolt faktiskt :P Nu sitter jag och myser med en kopp te i handen.


......

Halloj! Igår var jag och såg eclipse. Den var faktiskt riktigt bra. Rekomenderar den starkt. Tyvärr gick jag inte med mina kompisar som gick lite snenare på kvällen vilket var tråkigt :( Men det var kul iaf. Nu sitter jag här och lyssnar på kissies nya låt. Ingen jätte stor hit kanske :P

Har fasnat på den här låten den senaste tiden.


//Stina

Two And A Half Men

Sitter nu och tittar på Two And A Half Men.  Idag har jag varit med Cocco och Emelie. Det var roligt. Ska nog snart äta mat.


RSS 2.0