Vä'nner x2













The voice

Hej, hej! Nu sitter jag och tittar på The Voice. Vet inte vad jag ska göra idag men ska säkert hitta på någonting. Någon som vill göra något? Dricker te.



See Ya.

Vänner

Hej! Vill ämna det här inlägget till mina vänner! De är verkligen bäst och de kan jag verkligen berätta allt för! De är så galet kuliga och awesome! You rock! Love ya no matter what! Puss på er!









Här är bara några!


rajtantajtan

Haluu! Nu sitter jag och tittar p¨å Keeping up with the kardashians. Ska snart åka. :D



See Ya.

Partaj

Haj, haj! Nu ska jag äta lunch så det här blir ett kort inlägg. Är hemma nu igen och ska snart ivägt till min kusse adam som fyller år.



See Ya!

Sandhamn

Hej hej! Nu är jag på sandhamn. Det var fint väder förut men nu är det iskallt. Så jag sitter och äter chocklad och dricker Oboy för att hålla mig varm. Myyysigt!



Myys!

fghj

Hej, hej. Slår vad om att jag varit inne på blogg.se mins tio gånger men skrev inte någonting för jag hade annat att göra. Nu sitter jag och tittar på Gilmore Girls och innan det så var det Beverly Hills- Chihuhua. Gick faktiskt och såg den på bio med jasse som är i tunisien nu! Snart ska jag åka till Sandhamn så jag uppdaterar snart igen.







See Ya.


Chips

Hej, hej! Nu sitter jag och äter chips med hedda och mamma. Pappa är på båten så det är bara vi hemma. Ses sen.


Fredag

hej, hej! Så himla skönt att det e fredag tycker jag. Extra skönt är det också att vi har studiedag på måndag. Sitter och myser och dricker te nu.



Mitt favvo te!


See Ya.

I Want.

Säger bara; Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!



Muffins

Så , nu har jag bakat färdigt muffinsarna. Blev det istället för jitterbuggarna som jag hade tänkt baka. De tar typ jätte lång tid att baka. Så det blev muffins istället. Gott!




Kndjs



Haluuu! Snart så blire middag och efterdet så ska jag baka någonting till klassfikat i morgon. Bästa läxan som finns tycker jag.

See Ya.

Plugggg

Hej, hej! Nu sitter jag och tittar på tv. Jag måste egentligen plugga men konstigt nog så känner jag aldrig stress inför ett  prov. Känner alltid ett sort lungt. Wierd I know!



See Ya.

.....

Hej, hej! Nu sitter jag och tittar på Svenska Skånefruar. Det var väll det. Over and Out.

test.


Saker jag vill ha!


Här är några saker jag vill ha :P
 BikBok 300 kr.

BikBok 149 kr.
BikBok 129 kr.

Monki 300 kr.



Vänner

Sitter och tittar p åvänner nu. Är sjukt roligt :P Fick sluta tidigare idag (igen).  Nu har jag precis ätit bacon innan det gjorde jag matte läxan och pluggade inför spanska provet på fredag. Bläää!





See Ya!

.d.d.

Hej,hej!  Nu ska jag snart till skolan. Blir en kort dag idag för vi får komp-ledigt.



See Ya.

Skola

Ska till skolan nu!

kdfsfs...

Hej, hej! Nu sitter jag och tittar på agenda. Jag vet, jag vet jag är en nörd men det är faktiskt rätt så kul. GAAHH! Jag håller på att förendras till en gammal tant. Simsalabim!!!!, haha :D



Gammal  bild. Vill ha te!!!!

Vid

Den här killen är bättre än gaga :D



See Ya.

GGHGJHJKGIL

Helluuu! Nu tittar jag på the voice (big surprise :P) Vi fick sluta tidigar i dag vilket är jätte skönt eller det var bara halva klassen fick det. Tycker synd om alla som sitter kvar i klassrummet nu.



Katterna andas jätte högt!


See Ya.

VAL; VAL; VAL!

Hej, hej! Nu är det val och jag är helt exentrisk! Idag har jag handlat färg till mitt rum, bakat, fikat, följt med mamma och syrran när de röstat, handlat, följt med och skjussa hedda till  jobbet och gjort andra småsaker.  Hoppas verkligen att Moderaterena vinner. Men det är bara vad jag tycker. :D



Ligger nu och läser Julia :P


Dagens:

DAGENS VILL HA: Blått Nagellack!
DAGENS GODIS: Choklad!
DAGENS ROLIGASTE: Ett klipp på Youtube!
DAGENS SAKNAD: Godis! (ska snart köpa :D)
DAGENS KLÄDSEL: Vit långarmad-tröja och jeansleggings.




Världens Bästa Reklam!

Ni måste titta på den här japanska reklamen för potatis chips! Är sjukt rolig!



Någon som fattar någonting???? Haha :D Jag vill köpa de där chipsen!!!!

See Ya

....

Godmorgon! Sitter och tittar på bolibompa nu, hihi :D Idag har jag inget särsilkt planerat men man vet ju aldrig vad som kan hända :P Har precis ätit en jätte god frukost med bacon, egg, juice, yoghurt och te. MYYYSSS! Ska gå ut med katterna nu!





See Ya!



Mmmmm

Hej! Nu sitter jag och dricker varmchoklad. Behövde det som en liten rehabilitering efter att jag hittade en bajskrov på mattan i vardagsrummet. Gravade ihjäll mig! Ropade på hedda som fick torka upp det, haha det var jätte kul!!!!




Friday

HAJ! Idag hade vi skoljogg i skolan men jag kunde inte vara med eftersom att jag har ont i mon fot. Tråkigt :( Nej, nu ska jag titta på the voice.



Titta vad söt Mix är!



See Ya


Läxor

Läxor blä! Smakar inte gott!!!

Grrr

Ush, känner mig dålig. Men vill verkligen inte vara sjuk! Skulle dricka te men all mjölk var slut. Känns ju inte sådär jätte kul att bli sjuk på en torsdag. Måndag? Sure. Torsdag? No way. Har ni någon dunderkur?????



Driker yoggi


Idol

HAJ! Sitter och tittar på Idol nu tillsammans med min kusse Ebba och syrran. Till middag blev det inget jätte specielt men både mamma och pappa är på något jobb grejsimojs så det är bara vi.



See Ya

Upp och ner

Den här dagen har varit heeelllt upp och ner. Jag kommer till skolan och kommer på att jag glömt min nyckel till skåpet. Så jag var tvungen att åka hem igen och det spö regnade. Väckte hedda också som sur och i pyjamas körde mig tills skolan.

Sen på SO:n hade jag coh några andra i klassen i klassen krig! Och smutskastade varndra men det var faktiskt rätt så kul. Trodde också under en period att det var torsdag också. På idrotten så gjorde jag illa foten och fick ta en alvedon.

Den här dagen kommer jag nog att komma ihåg länge! Den var riktigt kul!




School!





And off to school I go!


.....

Haj! klockan är 17:43 och jag har absolut ingenting att göra. Några förslag???? Skolan idag var rätt så slapp började 20 i 9 och slutade 5 i 3. Efter skolan så åkte jag och jasse ner till centrum och handlade present till min kompis som fyller år imorgon.  :D



Oj, hehe. Vilka snygga naglar jag har., där har ni bevis på att dagarna är slappa och man måste pilla bort nagelack för att ha någonting att göra. Senaste modet? Nja...kanske inte :P



Skola


Halloj! Blir ett kort inlägg nu men jag skriver så fort jag kommer ihop. Ska gå och köra lite skateboard ni innan skolan börjar.

See Ya.

...







Snart måste jag åka ner till Centrum igen eftersom att jag har min aktivitet där. Skolan idag var slapp hade bara tre lektioner och sen åkte vi med vår klass till Centrum och tittade på en teater. Och sen fick vi sluta.
See ya.

Tips

Hur man botar: jagvillintegåtillskolanochvillresabort-syndromet. Gör så här:

-Släck alla lampor och tänd några ljus (gärna doftljus).

-Koka lite te eller varm chocklad.

-Sätt på en feel-good-film där de är i ett tropiskt land. T.ex Mamma Mia. Sätt dig och titta.

-Smörj in dig med en god luktande bodylotion (man kan hoppa över det här steget om du vill).

Voilá!

The Voice

Nu lyssnar jag på vakna med the voice samtidigt som jag åker runt lite på min skaboard som jag fick igår. Det är jätte kul!





See Ya.

...




Vill inte ha skola imorgon. Vill inte, vill inte, vill inte. Är trött på att ha lektioner var enda dag, året runt. Är inte peppad. Ledsen för att det här blev ett tråkigt inlägg men jag bryr mig inte. Det är inte det att jag inte vill träffa kompisarna och allt det men jag är så trött på att sitta på en stola hela dagen och lyssna på när lärare har redovisning. Sen jobbar man. Är bara less, vill till ett ställe långt, lång bort...


!000

Titta vad jag fick av farmor och farfar!!!





Första gången jag ser en faktiskt. Har ni någonsin sett en på riktigt?? See Ya


Släktkalas!!!

Heluu! Har precis varit och handlat tårta så det så. Nu ska jag bara chilla och ta det lugnt. See Ya.


<3

Försökte som sagt göra ett video inlägg med allt jag fått men youtube är fett segt så jag får göra allt i bilder i stället. Boring i know men det är väl bättre en ingenting :P


En jätte söt datamus grej. Eftersom att jag ska färga mitt rum rosa!



Håller ihop med bilden ovan. En penn hållare eller vad det nu heter. Söt!!



Två jätte god luktande saker från min stora syrra! Luktar jul!



Ett par svarta converse!!!



En brun skinjacka!!!





+ en laptop!!!!!!!!!!!!!





Godnatt

Godnatt allesammans! Är galet trött för jag gick upp tidigt imorse, Försökte lägga upp ett video inlägg förut men youtube krångla så i bästa fall lägger jag upp den imorgon. Love


Birthday!!

Hej! Idag har jag varit och sett toy story tre i 3D med jasse. Fick det som en födelsedags precent från henne eftersom att jag fyllde år i går. Imorgon blire partaj! Hahaha :D



See Ya!


Katthem

Hej! Nu ska jag snart iväg till ett katt hem och tiitta på massa söta katter tillsammans med min kompis Jasse. Igår spenderades hela kvällen till att äta scones, titta på föreldra fällan och plugga till en jävla uppsats om bumull! Kul va? :P

Dagens outfit






LOVE STINA

The Voice

Hej! Nu sitter jag och tittar på vakna med the voice. Jag vet, jag vet klockan är 15.55 men jag älskar det och spelar alltid in det. Dricker te också. Kan värkligen inte leva utan det!



LV STINA

RSS 2.0